Real-Tottenham Benzema, Ronaldo nélkül

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 1. 14:49
Nem hogy a hétvégi Sporting Gijón elleni bajnokit, de a Tottenham Hotspurral kedden vívandó BL-negyeddöntős találkozót is kénytelen kihagyni a Real Madrid kulcsfontosságú hármasa, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema és Marcelo. Visszatér ugyanakkor Gonzalo Higuaín.


A hírt José Mourinho vezetőedző jelentette be a pénteki sajtótájékoztatón: „Az orvosok leszögezték, hogy Benzema, Ronaldo és Marcelo nem áll a csapat rendelkezésére az Athletic Bilbao elleni találkozó előtt. Azt pedig április 9-én rendezik meg.

Az élete formájában játszó francia csatár, a mostanában szintén remeklő brazil védő, és az idényben 37 gólnál tartó aranylabdás kidőlése érzékenyen érintheti a csapatot a Bajnokok Ligájában. A Tottenham a Milant is meglepte, a királyiaknak is okozhat gondokat.

A portugál sztáredző a térdével bajlódó Kaká állapotáról nem szólt, nem úgy Gonzalo Higuaínról, aki a Marca csütörtökön megszellőztetett hírének megfelelően valóban az együttes rendelkezésére áll.

„Teljes edzésmunkát végez, felépülése nagyszerű hír, kulcsfontosságú szerepet vállalhat a szezonhajrában. Szeretnék gratulálni neki és az orvosi stábnak a gyors gyógyuláshoz" – mondta a mester az eredetileg április végéig kiírt, hátával bajlódott argentinról.

Mourinhót madridi jövőjéről is kérdezték: „Négy év van hátra a szerződésemből, de itt nem ez a fontos, hanem az, hogy mindenki elégedett. Addig maradok, amíg a játékosok, a szurkolók és a vezetőség szeretné" – mondta az Intertől nyáron érkezett tréner.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu