Real: Hová tűnt a kezdőből Ramos?

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 15. 16:47
2008 októbere óta nem fordult elő Sergio Ramossal, hogy technikai döntés értelmében maradjon ki a Real Madrid kezdőcsapatából, azaz úgy, hogy nem volt sem eltiltott, sem sérült. Többször is kiborította a közelmúltban José Mourinhót, aki ezzel jelezte neki, nem tartozik az érinthetetlenek közé.


Mourinho nincs megelégedve Ramosszal, már a nyáron is megpedzette, hogy sokkal inkább feküdne neki a középhátvéd poszt, ez még a Maicon-saga idejében volt. A novemberi Clásicón kezdődött a kálváriája, nagyon rossz napot fogott ki a jobb-bekk, gyenge teljesítményét egy a túlórában elkövetett csúnya belépővel "koronázta meg", meg is kapta a piros lapot azután, hogy elintézte Messit és kakaskodott egyet Puyollal, illetve Xavival. Később, a Bilbao ellen Mou engedélye nélkül vállalt el egy büntetőt (legalább belőtte, nem úgy, mint Diego a Wolfsburgnál). A Real Sociedad ellen hibát hibára halmozott, aminek az lett a következménye, hogy kikerült az érinthetetlenek közül (Cristiano Ronaldo, Casillas, Ozil, Xabi Alonso, Pepe, Carvalho).

A portugál BL-győztes gyorsan megtalálta Ramos helyettesét, teljes mértékben elégedett Arbeloával, aki "nem egy Maradona vagy Zidane, de minden meccsén hozza a 7 és 9 közötti osztályzatot", és aki sohasem felejti a támadó harmadban magát, tudja, hogy csak úgy iszkolhat előre, hogy fél szemmel az ellenfél támadóin tartja a szemét.

Ezzel együtt van olyan vélekedés, hogy a Levante ellen már visszakapja a helyét Ramos, hogy kiderüljön, meglett-e a foganatja a fegyelmezésnek.

Florentino Pérez már elkészítette Ramos új szerződését, a nagyvonalú ajánlat 2017 nyaráig szóló kontraktusról szól, a jelek szerint várni kell arra, hogy előrelépés történjen az ügyben, az álomcsapatot építő Milan meg is érezte a vérszagot...

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu