Ranieri nem fél, hogy kirúgják

Szerző: SHLétrehozva: 2012. február 13. 14:35
Claudio Ranieri nem tart attól, hogy rövidesen elköszönnek tőle az Internél, teljes támogatást érez maga mögött. A vezetőedzőnek a Novara elleni, szezonbeli kilencedik bajnoki vereségre is volt magyarázata.


 

A Nerazzurrik vasárnap odahaza kaptak ki 1-0-ra a Novarától, azaz az újonc oda-vissza helyben hagyta a 2010-es bajnokot.

A Gian Piero Gasperinit szeptemberben váltó Claudio Ranieri ugyanakkor nem reszket attól, hogy nemsokára már más ül a kék-feketék kispadján.

„A klub és (az elnök, Massimo) Moratti száz százalékig mögöttem áll. Nagyszerű közöttünk a kommunikáció, teljes mértékben érzem a bizalmukat” – igyekezett lehűteni a kedélyeket az edző a RAI Sport tv-csatornán.

„Ezerféleképpen próbáltunk gólt lőni a meccsen, menet közben taktikát is váltottunk, és négy helyett három középpályással játszottunk, ami nagyon különböző” – magyarázta a bizonyítványt Ranieri.

Teljesen azért nem szabad megnyugodnia, hiszen Fabio Capello múlt héten távozott az angol válogatottól – még ha az Interre ez nincs is semmilyen hatással Moratti állítása szerint.

A tabellán mindenesetre már-már kilátástalan helyzetbe sodródtak a milánóiak, hiszen tizenöt pontra maradtak le a Juventustól, amely ráadásul két meccsel kevesebbet játszott.

Az Internek már csak azért is csipkednie kell magát, mert a következő szezontól csak három olasz csapat indulhat a Bajnokok Ligájában, miután a negyedik helyet elhappolták a németek.

Címkék: claudio_ranieri
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu