Ranieri, Moratti és a házasság

Szerző: SHLétrehozva: 2012. március 5. 14:13
Claudio Ranieri nem venne mérget arra, hogy néhány nap múlva is ő lesz az Inter vezetőedzője, de továbbra is feltett szándéka, hogy kitöltse kétéves szerződését. André Villas-Boas komoly fenyegetést jelent rá nézve.


 

Az Inter bár az utolsó húsz percben szerzett két góllal megúszta az újabb vereséget a Catania ellen, tovább húzódik nyeretlenségi sorozata, immár kilenc meccse tart.

Claudio Ranieri a zuhanyhíradó szerint az utolsókat rúgja Milánóban, és maga is bizonytalan a jövőjét illetően.

„Hogy velem mi lesz? Az Inter a fontos. Mindent megteszek azért, hogy jobban szerepeljen” – fogalmazott a vasárnap esti bajnoki után.

„Két évre szól a kontraktusom, remélem, hogy maradhatok. A munka körül járnak a gondolataim, igyekszem a legjobbat kihozni magunkból. Nem vagyunk könnyű helyzetben, de a hitem rendületlen” – mondta sejtelmesen.

A 60 éves szakember arról ugyanakkor nem tud nyilatkozni, hogy mi jár az elnök, Massimo Moratti fejében. Bízik benne, hogy még nem vesztette el a türelmét.

„Akárhányszor csak kikaptunk, biztosított a támogatásáról, de nem tud mást tenni. Olyan ez, mint a házasság: a férj mindig az utolsó, aki megtudja, mit csinál a feleség.”

Ranieri a Catania elleni meccsről elmondta, büszke fiaira, hogy kétgólos hátrányból is felálltak. A második félidőben beálló Wesley Sneijdernek időt kér.

„Az ellenfél az első lehetőségéből gólt szerzett. Ahogy egy csapat veszélyt jelent ránk, mi összerezzenünk, ezen mindenképp változtatni kell. Pedig jól kezdtünk. A hajrában viszont felálltunk, amiért dicséret illet minket.”

„Sneijder igazi bajnok, így teljesen természetesen, hogy folyamatosan kommunikálnunk kell. Időt kell neki adni. Biztos vagyok benne, hogy rövidesen ismét magára talál, és segíteni tud nekünk.”

Ranierinek azért sem árt résen lennie, mert a Chelsea-től vasárnap menesztett André Villas-Boas állítólag beugrásra készen áll a San Siróban. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A sírból jött vissza az Inter a pontért
Immár kilenc meccse nyeretlen az Inter, de egy hónap után legalább ismét megzörgette a hálót, rögtön kétszer, ami nagyon kellett ahhoz, hogy elkerüljék a vereséget a fekete-kékek a 25. fordulóban, hazai pályán, a Catania ellen....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: claudio_ranieri
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu