Ramos megy, ha Mourinho marad

Szerző: SHLétrehozva: 2012. szeptember 20. 18:17
Sergio Ramos kapcsolata végérvényesen megromlott José Mourinhóval, és spanyol lapértesülés szerint legkésőbb a szezon végén kenyértörésre kerül sor: vagy a hátvéd, vagy az edző elhagyja a Real Madridot. A Chelsea és a Manchester City tárt karokkal várná a bekket, de hosszú az érdeklődők sora.


 

A spanyol médiában egyöntetű a vélekedés, a Real Madrid öltözője klikkekre szakadt: az egyik a portugálok, a másik a spanyolok erőcsoportja, és ez utóbbi pozíciói rengeteget gyengültek az elmúlt hetekben.

Ennek tudják be a tűzhöz közel állók, hogy Iker Casillas nem ünnepelte Cristiano Ronaldo Manchester Citynek lőtt győztes gólját, és azt is, hogy Sergio Ramos a padon ücsörögte végig a meccset.

A hátvéd állítólag olyannyira kihúzta a gyufát, hogy Mourinho ügyet sem vet rá, amiről Alfredo Duro újságíró a következőket mondta egy tv-műsorban:

„A játékos nem bízik az edzőben, és viszont. A megoldásra a szezon végéig várni kell. Ha Mourinho marad a Real Madridnál, Sergio Ramos távozik.”

A pletykák szerint a portugál mester edzésen már ügyet sem vet játékosára, aki kénytelen társaitól elkülönítve készülni, hogy ne mérgezze tovább a légkört.

A sportújságíró hozzátette, Ramost sokra tartja a Paris Saint-Germain, de Oroszországból is mutatkozik érdeklődés. A Premier League-ből a Chelsea és a Manchester City szemezik vele.

Duro ugyanakkor hozzátette, a Madrid olcsó pénzért nem válik meg a 95-szörös válogatottól, és mintegy 50 millió eurós árcetlik ragasztott rá.

Címkék: Sergio Ramos
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu