Pollákot kifizették, de egyedül edzhet

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 27. 17:27
Lezárult Pollák Zoltán ügye az Újpest FC-nél: a klub kifizetett minden járandóságot a labdarúgónak, de eltiltotta az első és a második csapat edzéseitől. A tapasztalt védő az ujpestfc.hu-n kért bocsánatot korábbi, nagy vihart kavart nyilatkozata miatt a lila-fehér egyesülettől és a szurkolóktól.


 

A klubhonlap beszámolója szerint Pollák nyilatkozatot is tett arról, hogy nincs már elmaradt járandósága. Szerződését nem bontották fel, az csak 2013. június 30-án jár le, de egyelőre csak egyedül készülhet.

A játékosnak a szakmai stáb a hét minden napján külön foglalkozást tart, ezzel is biztosítva a játékos sportszakmai fejlődésének lehetőségét.

„Azzal kell kezdenem, hogy félreértés volt a részemről, amikor arról nyilatkoztam, hogy az ügyvezető igazgató kirúgott – nyilatkozta Pollák az ujpestfc.hu-n. - Azt a beszélgetést túlreagáltam, nem így kellett volna kezelnem a helyzetet, és ezzel sokakat félrevezettem. Elnézést kérek a klubtól a nyilatkozatomért, és a tulajdonostól azért, mert megsértettem. Szeretnék mindent megtenni azért a jövőben, hogy az Újpest FC újra számítson játékomra.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu