Podolski után Shaqiri is az Interé lehet

Szerző: SHLétrehozva: 2015. január 5. 16:03
Az Inter megegyezett Xherdan Shaqirivel, a Bayern München svájci válogatott szélsőjével - értesült Gianluca Di Marzio, a Sky Italia átigazolási szakértője.


Minden jel arra mutat, hogy a klubbal is előrehaladott tárgyalásokat folytatnak az olaszok, akik kétmillió eurót fizetnének a bajoroknak most, további 12 milliót pedig a jövő nyáron.

Beszédes, hogy Milánóban már megjelentek az első Shaqiri-felirattal ellátott Inter-mezek...

Roberto Mancini vezetőedző legutóbbi nyilatkozatában ezt mondta a 23 éves svájciról: "Máris nagy hasznunkra lehetne, ráadásul még fiatal is. Sokoldalú támadók kellenek, akik a szélen, vagy a csatár mögött is képesek játszani. Shaqiri ilyen, Podolski ilyen."

A Juventus és a Tottenham közben kiszállt a harcból (előbbi inkább Snejderre fókuszál), de a Liverpool még próbálkozik. A Vörösök rögtön kifizetnék a 14 millió eurót, és a játékos előtt is elhúzták a mézes madzagot, évi három és fél millió lehetne a fizetése.

További hír a Nerazzurri háza tájáról, hogy hétfőn kora délután aláírt Lukas Podolski, aki pénteken érkezett meg az egyesülethez kölcsönben az Arsenaltól. A német válogatott támadót nevezik a Juventus elleni, kedd esti torinói rangadóra.

Címkék: xherdan_shaqiri
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu