Pisztolyt fogtak a focistára, így aláírt

Szerző: SHLétrehozva: 2012. március 2. 21:16
Leütötték, fegyvert szegeztek a homlokához és kényszerítették szerződése aláírására a ciprusi Olympiakosz Nicosiában légióskodó César Alberto Castro Pérezt. A megfélemlített 28 éves futballista elmenekült a szigetről.


A venezuelai futballistának három havi fizetésével tartozott klubja, nem szeretett volna mást, csak hogy munkáltatója rendezze hátralékát. Először ügyvédet fogadott, hogy hivatalos úton rendezze az ügyet, majd miután nem kapott választ a felszólításra, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséghez (FIFA) fordult segítségért, akik elismerték, hogy a játékosnak jogában áll az egyoldalú szerződésbontásra, és az ezt igazoló iratokat elküldték a Nicosiának.

A focistának mindössze két napja lett volna a hazautazásig, amikor két férfi állított be lakásába, és utasították, hogy vonja vissza a követeléseit. A sértett ellenállt, és ekkor történt a borzalmas eset: leütötték, fegyvert szegeztek homlokához és kényszerítették a papírok aláírására.

Természetesen a venezuelai már nem tudta megtagadni az együttműködést, és szignózta a szerződést, majd az éjszaka folyamán feljelentést tett a rendőrségen, és idő előtt elmenekült Ciprusról.

Címkék: Ciprus
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu