Pintér: Magunkra kell koncentrálnunk!

Szerző: SHLétrehozva: 2014. február 23. 14:51
Pintér Attila szövetségi kapitány a sorsolás után az mlsz.hu-nak nyilatkozva azt mondta: elsősorban a saját feladatára, a válogatott felkészítésére koncentrál, de a sikeres selejtezőbeli szerepléshez az ellenfelek alapos feltérképezése is elengedhetetlen.


"A román válogatottról friss emlékeink vannak, ellenfelünk volt a legutóbbi vb-selejtezőn, és bennünket megelőzve lett második a csoportban, a pótselejtezőn éppen azzal a görög válogatottal szemben maradt alul, amelyet most ugyancsak mellénk sorsoltak" - kezdte nyilatkozatát Pintér Attila.

"A finnek nagyon komoly eredményeket értek el az utóbbi időszakban, vb-selejtezőn döntetlent játszottak Spanyolországban, és több szoros meccsük is volt magasabban jegyzett válogatottakkal. Egyelőre ennél többet nem szeretnék mondani az ellenfelekről, a következő időszak feladata lesz, hogy alaposan feltérképezzük őket annak érdekében, hogy ősztől a lehető legjobb eredményeket érjük el a tétmérkőzéseken."

"A sikeres szerepléshez az összetartások folytatására is szükség van, végig kell vinni, amit a rendszeres edzőtáborozásokkal elkezdtünk. Továbbra is tartom, hogy elsősorban magunkra kell figyelnünk, minél összeszokottabb válogatottal kell elkezdenünk a sorozatot. Tizenegy emberrel nem tudjuk végigjátszani a selejtezőket, gondolni kell a sérülésekre, formaingadozásokra, ilyen esetben bárkire fontos szerep hárulhat abból a keretből, amely januárban megkezdte a közös munkát. Szeretném, ha minden számításba jöhető labdarúgó tisztában lenne azzal, hogy az adott játékrendszerben mi a feladata, mert csak összeszokott, fegyelmezett csapattal tudjuk elérjük, hogy huszonhét év után ismét kijussunk egy világversenyre" - zárta mondandóját a szövetségi kapitány.

Címkék: pinter_attila
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu