Pellegrini: nem tárgyalok a Cityvel!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. május 13. 11:17
Roberto Mancini távozásáról már jó ideje beszélnek Manchesterben, és a sajtó már tudni véli azt is, ki lesz az utódja a City kispadján. A "jelölt", Manuel Pellegrini, a Málaga edzője azonban határozottan és egyértelműen cáfol.


 

Az 59 éves Manuel Pellegrinit, a spanyol Málaga trénerét a Manchester City-kispad egyik fő várományosának tartják, főleg azután, hogy a mostani menedzser, Roberto Mancini az angol bajnokság után az FA-kupa döntőjében is elhasalt a csapattal a Wigan Athletic ellen, így a gárda idén biztosan trófea nélkül zárja a szezont.

A chilei szakember azonban tagadja, hogy tárgyalna bárkivel is. "Itt és most cáfolom azokat a híreket, miszerint én lennék a Manchester City új edzője. Nem írtam alá megállapodást senkivel"- nyilatkozta Pellegrini a Sevilla elleni bajnoki után. - Ugyanakkor persze nagyon büszke vagyok, hogy minden évben érdeklődnek utánam nagy klubok."

"Viszont megállapodásom van a Málagával, hogy nem tárgyalok senkivel, és nem egyezem meg más klubbal a háttérben. Remélem, az elkövetkező hetekben világosabb lesz majd a klub jövője." A Málaga jelenleg hatodik helyen áll a spanyol bajnokságban, de a klubot egyébként is eltiltották az európai kupáktól adósságai miatt.

"Nagyon sok pletykát hallani, de mi most arra koncentrálunk, hogy európai kupaszereplést biztosító helyen végezzünk. Nem volt könnyű feldolgozni a Bajnokok Ligájából való drámai kiesést, de reménykedünk, hogy indulhatunk az Európa-ligában."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu