Pellegrini „megfenyegette” Dzekót

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 25. 13:53
Manuel Pellegrini figyelmeztette Edin Dzekót: ha nem kezdi el termelni a gólokat a Manchester Citynél, akkor fel is út, le is út.


 

Pellegrini mester annak ellenére adott egy második esélyt Dzekónak, hogy Álvaro Negredót és Sztevan Joveticset is szerződtette a nyáron, ám mivel a 27 millió fontért igazolt bosnyák egyelőre adós a gólokkal, kezd bepipulni a chilei tréner.

„Mondtam neki, hogy ha maradni akar, akkor azt a játékost kell viszontlátnunk, akit a Manchester City két évvel ezelőtt szerződtetett.”

„Dzeko jól játszott a Newcastle ellen, de nem nagyon, nagyon jól, mert ahhoz gólt kellett volna szereznie. Sokat dolgozott a csapatért és balszerencséje volt, az ellenfél kapusa többször is védett.”

„Bízom benne, hogy mielőbb folytatja a góllövést, méghozzá olyan ütemben, ahogy az eddigi pályafutása során jellemezte. Vannak azonban még jó csatáraink, úgyhogy a formájának javulnia kell.”

Pellegrini hozzátette, nem határozott meg egy pontos számot, hányszor kell eredményesnek lennie Dzekónak, őt amúgy is csak az érdekli, hogy minél többször nyerjen a City.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu