Pato korábbi játszótársa a Győrben

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 16. 17:56
Hároméves szerződést kötött a Győrrel a brazil U20-as válogatott korábbi csapatkapitánya, a 23 éves Junior Felicio Marques, ismertebb nevén Ji-Paraná - a hír hivatalos, az ETO honlapja is beszámolt róla.


Ji-Paraná tizenöt évesen került be az U17-es brazil csapatba, és az U20-as korosztályig végig járta a nemzeti tizeneggyel a szamárlétrát. A brazil U20-as válogatottban csapatkapitányként számoltak vele, a keretben olyan játékosok kaptak helyet, mint a AC Milanban focizó Pato, a Manchester Cityből  Jo, a Bayer Leverkusenből Renato Augusto, a Real Madridból Marcelo, a Hoffenheimből Carlos Eduardo, vagy a Benficánál szereplő David Luíz.

"A Corinthiansban, az Internacionalban, valamint az GR Barueri csapatában játszottam idáig. Először vagyok Magyarországon, és igaz a várost még nem ismerem, de jól érzem magam itt. A magyar fociról Puskás neve jut eszembe.

A győri csapatból sem ismerek senkit, de mivel honfitársam Nicolas Ceolin is itt él, sokkal könnyebb dolgom lesz. Bajnok szeretnék lenni a csapattal, nevet szerezni a klubnak nemcsak az országban, hanem a lehető legszélesebb körben”  - mondta el terveiről Ji-Paraná.

A bal oldali támadó, és irányító középpályás háta mögött 30 brazil élvonalbeli mérkőzés áll, ezalatt hétszer talált a kapuba, a legutóbbi szezonban 2010 tavaszán tíz meccs alatt ötször járt sikerrel. A 172 cm magas, 76 kilós játékos várhatóan már holnap bemutatkozik a mosonmagyaróvári tornán az ETO színeiben.

 

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu