„Ötven vébé is kevés az angol sikerhez”

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 7. 17:27
Éles kirohanást intézett az angol válogatott és legutóbbi csapatkapitánya, Gareth Barry ellen a Newcastle fenegyereke, Joey Barton egy francia magazinnak adott legfrissebb nyilatkozatában. A City középpályását strébernek nevezte, míg Angliának szerinte ötven torna sem elég ahhoz, hogy megszerezze második világbajnoki címét.


A korábban felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt, kocsmai verekedésektől sem visszariadó sztár leginkább arra a Barryre szállt rá, aki a csapatkapitányi karszalagot viselhette legutóbb, Ghána ellen.

"Barrynek nagyon jó ügynöke lehet. Azt is hozztenném, hogy rendre visszafogja magát, ő az, aki mindig egyetért a menedzserrel. Olyan, mint a jó tanuló az első padban, az igazi stréber.

Láttátok az angol-német meccset a vébén? Emlékszem a negyedik gól előtt Özil és Barry párharcára, mint egy mezei nyúl egy teknős ellen.

Őszintén mondom, szerintem én vagyok a legjobb angol középpályás. Luka Modric és Samir Nasri nagyon jó, de ha csak az angolokat nézzük... Nos, Jack Wilshere sem rossz, de Frank Lampard már leszálló ágban van, Steven Gerrard meg gyakran sérült."

Barton semmi jót nem jósol Angliának a következő 200 évre, ha így mennek tovább dolgok... Főként az FA "begyepesedett fejű" vezetőiben látja a bajok gyökerét.

"Mi angolok ott leszünk a következő ötven vébén és egyet sem fogunk megnyerni. Az FA elöljárói ötven vagy hatvan éve talán tudták mi az a futball, de még mindig abban a tudatban élnek, hogy ugyanolyan úton és módon megnyerhetjük a vébét, mint 1966-ban."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu