Önjelölt állna az MU kapujába

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 28. 11:27
Minden álma a Premier League-ben szerepelni Steve Mandandának, az Olympique Marseille kapusának. A 25 éves, afrikai származású futballista az egyik francia lapnak elmondta, örülne, ha ő lehetne Edwin van der Sar utódja a Manchester Unitednél.


A tizenkétszeres francia válogatott portás 2007 óta véd a Marseille-ben és a kikötővárosiaknál az ország egyik legjobb kapusává vált az évek során. 

Ezzel együtt az önbizalma és a becsvágya is megnőtt. Most ott tart, hogy feljebb lépne egy szinttel: a Premier League-be igazolna.

„Természetesen a Marseille-ben játszom majd a következő szezonban, de soha sem lehet tudni. Nincsen szerződésem, sem előszerződésem más klubokkal, de az az álmom, hogy Angliában futballozhassak" - mondta Mandanda. 

„Hallottam, hogy a Manchester United kapust keres. Bár a nevem nem szerepel a listájukon, de ki tudja, lehet odakerülök.."  - álmodozott tovább a francia játékos, akinek az MU-nál is válogatottbeli társa, Hugo Lloris lehet a riválisa.  

Ha máshol nem, a Ligue 1 küzdelmei során felfigyelhetett Sir Alex Ferguson Mandandára. ott ugyanis 33 mérkőzésen 12-szer maradt érintetlen a hálója. 

 

 

 


 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu