„Olaszország megmutatta, ki a főnök”

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 16. 13:56
Marcello Lippi elismeri, van még mit csiszolni Olaszország játékán, de látott biztató jeleket az Egyesült Államok elleni 3-1-es győzelem alkalmával. A Squadra Azzurra szövetségi kapitánya nem lepődött meg a két gólt szerző Giuseppe Rossi nagyszerű teljesítményén, és bízik benne, formáját át tudja menteni a Konföderációs Kupa további találkozóira is.


 

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA!

A mérkőzés meglehetősen eseménytelen volt az első félidőben, mindössze Ricardo Clark kiállítása és az emberhátrányban játszó amerikaiak vezető találata kavarta fel az állóvizet. A második félidő is döcögősen indult az olaszok számára, a meccs utolsó harmada azonban Marcello Lippit már az „igazi” olasz válogatottra emlékeztette.

„A második félidő döntő hányadában kitűnően játszottunk. Az első negyvenöt percben elkövetett hibáinkat ki tudtuk javítani, és három remekbe szabott góllal a magunk javára fordítottuk a mérkőzést.”

„Giuseppe Rossi beállítása nyerőnek bizonyult, de cseppet sem lepődtem meg azon, milyen gyorsan felvette a játék ritmusát. Csak remélni tudom, hogy a továbbiakban is hasonló teljesítményre lesz képes, és akkor a végső győzelem sem elérhetetlen.”

Lippi a soron következő, Egyiptom elleni találkozó előtt elmondta, csapata mindent megtesz azért, hogy már az első perctől a maximális fordulatszámon pörögjön.

Az amerikaiak csereként beállt játékosa, DaMarcus Beasley keserű szájízzel nyilatkozott a találkozó után, úgy érzi ugyanis, Olaszország kis túlzással ajándékba kapta a három pontot.

„Nehéz megemészteni a vereséget, összességében ugyanis nem nyújtottunk rossz teljesítményt, sőt, de buta hibáinkkal szinte tálcán kínáltuk a lehetőségeket. Ilyen szintű csapat ellen ez nem fér bele!” – kesergett a Rangers középpályása. 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu