Olasz futballsztár a Haladásban!

Szerző: SHLétrehozva: 2014. augusztus 8. 15:09
Olaszországban fogott két nagy halat a Haladás labdarúgócsapata: a Lazio két korábbi kiválósága, az olasz csatár Tommaso Rocchi és a brazil védő Emilson Cribari is Szombathelyen folytatja.


A hír egyelőre nem hivatalos, de mértékadó olasz források - köztük a Sky Sport Italia - tényként közölték pénteken, hogy az egyezség már megköttetett.

Mindketten ingyen igazolhatóak voltak, egy plusz egy évre írnak alá.

A 36 éves csatár az előző idényt a Serie B-ben, az azóta csődbe ment Padovánál töltötte, Cribari a Rangers mezét cseréli a Haladáséra.

Halmosi Péter csapatkapitány a nyugat.hu-nak reagált az - akkor még csak várható - átigazolások hírére:

"Ilyen rutinos játékosok biztosan erősítést jelenthetnek a csapatnak. Angliában volt szerencsém hasonlóan nagy nevekkel együtt játszani, mind csapattársként, mind pedig ellenfélként. Abban biztos vagyok, hogy ha például Rocchi jönne, vele nagyon jól össze tudnánk játszani, biztos, hogy jó pár gólt lőne a bajnokság során. Örülnék az érkezésüknek, hiszen erősítést jelentenének, de az számomra nehezen érthető, hogy ha ilyen nagynevű légiósokra van pénz, akkor a saját értékeinket miért engedjük pont azért el könnyen, mert nem tudjuk őket megfizetni. Rocchiék sem lehetnek sokkal olcsóbbak, tudom, hogy milyen igényeik szoktak lenni az ilyen játékosoknak."

Rocchi érkezése után még inkább valószínűnek tűnik, hogy eladják a magyar futball egyik legnagyobb jelenlegi tehetségét, az U21-es válogatottban kilenc meccsen hatszor eredményes Radó Andrást.

Címkék: Tommaso Rocchi
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu