"Ő a horvát foci jövője", de kimaradt

Szerző: SHLétrehozva: 2012. május 29. 15:05
Horvátországban is elérkezett az igazság pillanata, így már csak az ukrán és a cseh végleges keretre várunk. Négy olyan játékost találunk, aki a bő keretben helyet kapott, a top 23-ban azonban már nem találjuk a nevét: a kapus Goran Blazevicet (Hajduk Split), a védő Dejan Lovrent (Lyon) és Sime Vrsaljkót (Dinamo Zagreb), továbbá a csatár Nikola Kalinicet (Dnyipro). A Lyon védője nem épült volna fel időben. Slaven Bilic kihagyta azt a Kalinicet is, akiről korábban úgy nyilatkozott, hogy "ő a horvát foci jövője".


A VÉGLEGES HORVÁT EB-KERET

Kapusok: Stipe Pletikosa (FC Rosztov), Danijel Subasic (Monaco), Ivan Kelava (Dinamo Zagreb).

Védők: Vedran Corluka (Tottenham), Josip Simunic (Dinamo Zagreb), Ivan Strinic (Dnyipro), Gordon Schildenfeld (Eintracht Frankfurt), Domagoj Vida (Dinamo Zagreb), Jurica Buljat (Makkabi Haifa), Daniel Pranjic (Bayern München).

Középpályások: Darijo Srna (Sahtar Donyeck), Ognjen Vukojevic (Dinamo Kijev), Ivan Rakitic (Sevilla), Tomislav Dujmovic (Dinamo Moszkva), Luka Modric (Tottenham), Milan Badelj (Dinamo Zagreb), Niko Kranjcar (Tottenham), Ivan Perisic (Borussia Dortmund), Ivo Ilicevic (Hamburg).

Csatárok: Mario Mandzukic (Wolfsburg), Eduardo Da Silva (Sahtar Donyeck), Nikica Jelavic (Everton), Ivica Olic (Bayern München).

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu