Nyugtatóval felérő spanyol, angol siker

Szerző: SHLétrehozva: 2014. május 31. 00:05
Uruguay és Olaszország készülhet a rögzített játékhelyzetekre, az angolok két szöglet után is bevették Peru kapuját a péntek esti felkészülési meccsen, a Wembleyben. Az este fénypontja azonban Daniel Sturridge találata volt, aki a 33. percben csavart a léc alá ragyogó mozdulattal, megszerezve ezzel a vezetést a jövő csapatát építő Inkák ellen. A spanyolok vb-tesztje sem sikerült rosszul, Fernando Torres tizenegyesből zörgetett (majdnem egy év elteltével volt ismét eredményes), a végén Andrés Iniesta lőtte ki a hosszú alsót, a kapus el sem indult a lövésre. A Chelsea-csatár formája még mindig nem a régi, nem sokkal a gólja után ziccerből emelt a lelátóra.


Érdekesség, hogy éppen a spanyolok és az angolok vb-sorsolása tűnik a legnehezebbnek, ha a nagyágyúk esélyeit latolgatjuk. A Del Bosque-csapat első két riválisa sorrendben Hollandia és Chile, a Hodgson-fiúk Olaszország ellen rajtolnak, majd az uruk várnak rájuk. Igaz, a németek sincsenek könnyű helyzetben, az ő menetrendjükben Portugáliát, Ghánát, és az Egyesült Államokat találjuk a csoportkörben.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
SPANYOLORSZÁG-BOLÍVIA 2-0 (0-0)

A spanyolok összeállítása: Reina - Azpilicueta, Piqué (Albiol, 46.), Javi Martínez, Moreno - Iturraspe, Xavi (Busquets, 61.), Cazorla (Silva, 62.) - Mata (Iniesta, 46.), Torres (Fabregas, 62.), Pedro (Deulofeu, 79.).

G.: Torres (51. - 11-esből), Iniesta (83.)

A MECCS GÓLJAI:


Spain 2-0 Bolivia ourmatch.net by ourmatch

ANGLIA-PERU 3-0 (1-0)

Az angolok összeállítása: Hart - G. Johnson, Cahill, Jagielka (Smalling, 73.), Baines (Stones, 75.) - Henderson, Gerrard (Wilshere, 64.) - Lallana (Milner, 73.), Rooney (Sterling, 66.), Welbeck - Sturridge (Barkley, 82.).

G.: Sturridge (33.), Cahill (65.), Jagielka (70.)

A MECCS GÓLJAI:


England 3-0 Peru ourmatch.net by ourmatch

További eredmények péntek estéről: Ausztria-Izland 1-0, Svájc-Jamaica 1-0.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu