Nyugalomra int Ancelotti

Szerző: SHLétrehozva: 2012. március 26. 15:43
Carlo Ancelotti nem esik kétségbe attól, hogy a Paris Saint-Germain visszacsúszott a második helyre a bajnoki tabellán, játékosaitól ugyanakkor megköveteli, hogy fegyelmezettebbek legyenek. A vezetőedző elismeri, túl sok védelmi hibát követtek el vasárnap este.


 


A PSG-nek a döntetlenért is kapaszkodnia kellett otthon a Bordeaux ellen, és csak Guillaume Hoarau kései góljával csípett meg egy pontot.

Carlo Ancelotti sem volt maradéktalanul elégedett a látottakkal, de korainak tartja, hogy temessék csapatát – elvégre azonos pontszámmal áll az éllovas Montpellier-vel.

„Higgadtnak kell maradnunk, egyúttal keményen dolgoznunk, és több fegyelmezettséget mutatnunk a pályán. Ez a legfontosabb, és ez az, amire néha panasz lehet.”

„A lehető legjobban kell futballoznunk a hátralévő kilenc meccsen” – fogalmazott a szakember a L’Équipe francia sportlapnak.

„Az eredmény igazságos, hiszen számos helyzetünk volt a gólszerzésre, akárcsak a Bordeaux-nak. Idő kellett hozzá, míg belerázódtunk a meccsbe, és uralni tudtuk.”

„Megint a második félidőig vártunk azzal, hogy nyomást helyezzünk az ellenfélre, és túl sokat hibázott a védelem.”

Az ellenfél mestere, Francis Gillot hasonló játékot kér csapatától hazai pályán.

„Megérdemeltük a döntetlent, és nyerhettünk is volna, miután betaláltunk. Veszélyesen játszottunk, valami hasonló szeretnék látni odahaza is.”

Címkék: carlo_ancelotti
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu