Nyilasi jön, mi lesz Koemannal?

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 21. 15:38
Először ült össze a július 6-i közgyűlést követően az MLSZ új elnöksége. Erwin Koeman jövőjéről nem határoztak, ellenben kiderült, Nyilasi Tibor, a Fradi legendája sportigazgatóként vállalhat szerepet a szövetségben.


Többek között személyi kérdésekről is tárgyalt a testület, és úgy döntött, megkezdi a tárgyalásokat Nyilasi Tiborral, a sportigazgatói posztra kiszemelt szakemberrel, aki augusztus 1-jén kezdené meg a munkát a szövetségben.

Dr. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke tájékoztatta az elnökséget arról a tárgyalásról, amelyet Erwin Koeman szövetségi kapitánnyal folytatott. A testület tagjai további kérdéseket fogalmaztak meg, és a válaszok ismeretében határoznak majd a szakember jövőjéről.

A napirendi pontok közül a közvélemény számára a legérdekesebb az a határozat, amelyben a testület teljesítette az NB I újoncának, a Szolnoknak a kérését, így a klub a villanyvilágítás hiánya ellenére ősszel a saját pályáján rendezheti hazai mérkőzéseit. Az elnökség ugyanakkor kikötötte: ha valamelyik jogtulajdonos televíziós társaság olyan időpontban kívánja közvetíteni a Szolnok hazai mérkőzését, amely már igényli a villanyvilágítást, akkor a klubnak ennek megfelelő stadionban kell megrendeznie a találkozót.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu