Nincs helye Cannavarónak Dubajban!

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 25. 15:40
David O'Leary kiakadt. A dubaji el-Ahly vezetőedzője nem kegyelmez Fabio Cannavarónak, a szakember szerint az olasz világbajnok ramaty állapotban van.


Ha kell, zokszó nélkül kihagyja a csapatból a július 4-én kinevezett O'Leary a szintén a nyáron érkezett Cannavarót. Ezt maga a tréner fejtette ki az egyik emírségekbeli lapban.

"Nyakunkon az új szezon, de csak azokat a játékosokat rakom majd a csapatba, akik maximálisan megfelelnek az elvárásaimat - kezdte az egykori Leeds-, és Aston Villa-menedzser. - Fabio Cannavaro nem áll készen a bevetésre, nagy az elmaradása, rengeteget kell még edzenie, hogy visszanyerje régi formáját."

"Addig nincs helye a kezdőben. Az sem érdekel, ha egy sztárjátékosról van szó, aki a múltban sok-sok elismerésben részesült és mindent megnyert. Cannavarónak is, mint a többieknek, ki kell érdemelnie a helyét."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Aranylabdás Dubajban - képgaléria
Hivatalosan is bemutatták Fabio Cannavarót az Egyesült Arab Emirségekben, ahol a következő két szezonban a dubaji El-Ahli labdarúgóklub mezében futballozik. Nézd meg fotógalériánkat!...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu