Nézettségi csúcs a spanyol-olasz alatt

Létrehozva: 2013. június 28. 15:03
Nézettségi csúcsot hozott 570 ezer nézővel a csütörtöki spanyol-olasz találkozó, a labdarúgó Konföderációs Kupa második elődöntője az M1-en - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) pénteken az MTI-vel.


A Nielsen közönségmérés adatai szerint a közvetítésbe 1,78 milliónyian néztek bele legalább egy percre. A felnőtt férfiak körében az M1 a mérkőzés teljes időtartama alatt piacvezető volt 26,4 százalékos közönségarányával, míg a mérkőzés második félideje és a hosszabbítás alatt már a teljes népesség körében is az M1 volt a legnézettebb csatorna.

Vasárnap a végjátékához ér a Konföderációs Kupa, eldől a végső sorrend a kéthetes tornán. Ahogy az előzetes esélylatolgatások szerint várható volt, Dél-Amerika-Európa csata lesz a bronzmeccs és a finálé is.
A 3. helyért a Copa America-címvédő Uruguay az Eb-ezüstérmes Olaszországgal találkozik vasárnap, magyar idő szerint 18 órától. Az M1 ezt a találkozót az éjfélkor kezdődő döntő felvezetéseként felvételről tűzi műsorára 22.05 órától, de aki élőben szeretné nézni, megteheti a telesport.hu oldalon.

A Brazília-Spanyolország döntőt az M1 és a telesport.hu is élőben közvetíti 23.50-től Rio de Janeiróból, a Maracana Stadionból. A bronzmérkőzést Knézy Jenő, a döntőt Gundel Takács Gábor kommentálja.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu