Nevetséges összeget kínáltak Carrollért

Szerző: SHLétrehozva: 2012. július 19. 09:41
Brendan Rodgers, a Liverpool új menedzsere szerint az az összeg, amit a Newcastle United ajánlott egykori játékosért, az angol válogatott Andy Carrollért, egyszerűen nevetséges. Az biztos, hogy nem lesz kölcsönszerződés a két klub között.


 

Andy Carroll tavaly januárban igazolt a Newcastle Unitedből Liverpoolba, brit rekordot jelentő 35 millió fontért. A 23 éves csatár azonban nem váltotta meg a világot az Anfield Roadon, még a kezdőcsapatba sem tudta tartósan beverekedni magát. Nem beszélve a gyenge gólarányról (47 meccs, 9 gól).

Szezon végén lemondott a klublegenda Kenny Dalglish, helyére Brendan Rodgerst nevezték ki, aki újoncként bent tudta tartani a Premier League-ben a walesi Swansea Cityt, sőt, a 11. hellyel középcsapatot faragott a gárdából.

A tréner viszont pár hete kifejtette, az erőcsatár Carroll nem biztos, hogy légmentesen illeszkedik az ő sokpasszos játékfilózófiájába. Erre el is kezdtek szállingózni az ajánlatok a játékosért.

Szinte elsőként egykori klubja, a Newcastle United jelentkezett be, de nem volt könnyű helyzetben, lévén tavaly rengeteg pénzt kapott Carrollért. "A klub 35 millió fontot fektetett a játékosba, erről sokat beszéltek és írtak az elmúlt hetekben" - mondta Rodgers.

"Számomra a képlet egyszerű. Ő még a csapatunk tagja, így az eligazolással kapcsolatban ugyanúgy vonatkozik rá minden, mint a többiekre. Ha jön egy megfelelő ajánlat, ugyanúgy meggondoljuk, mint a többieknél."

"A gondolat, hogy egy évre kölcsönadjuk bárkinek, egyszerűen nevetséges. Tényleg. Ez az évnek az az időszaka, amikor minden az ügynökökről és a játékosokról szól, de az igazság az, hogy jövő héten jön velünk Bostonba. Tehetséges játékos, és újratervezzük a jövőjét."

A tréner ezzel a Newcastle Unitedre utalt, mely egy évre szerette volna kölcsönvenni a játékost, de visszautasították. Most újabb, 16 millió fontos ajánlatra készül.

Címkék: andy_carroll
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu