Nem jön Budapestre Mutu!

Szerző: MTILétrehozva: 2013. február 14. 15:28
Valószínűleg Adrian Mutu nélkül érkezik Budapestre a magyarok elleni világbajnoki selejtezőre a román labdarúgó-válogatott.


A klasszis csatár ezen a héten már nem tudott edzeni vádlisérülése miatt, s az első diagnózis szerint izomszakadása van, így legalább négyhetes pihenő vár rá.

A francia Ajaccio 33 éves támadója legkorábban március közepén kezdheti el az edzéseket, ezért nagyon kicsi az esélye annak, hogy március 22-én pályára lép a Puskás Ferenc Stadion sorra kerülő vb-selejtezőn, illetve négy nappal később a hollandok elleni amszterdami összecsapáson.

A budapesti találkozót - jelen állás szerint - a nemzetközi szövetség fegyelmi határozata alapján zárt kapuk mögött rendezik, mert az augusztusi Magyarország-Izrael barátságos találkozón a hazai szurkolók egy csoportja antiszemita rigmusokat kiabált és sértő jelképeket mutatott fel. Az MLSZ azt tervezi, hogy a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz fordul.

A magyarok négy mérkőzésen kilenc pontot szereztek a világbajnoki selejtezőcsoportjukban, s ezzel a vb-ezüstérmes hollandok mögött második helyen várják a tavaszi folytatást. A románokat jobb gólkülönbségével előzi meg Egervári Sándor szövetségi kapitány csapata.

Címkék: Adrian Mutu
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu