Négy sztár az MU bevásárlólistáján?

Létrehozva: 2014. november 23. 12:00
Rögtön négy nevet bedobott a Manchester United célpontjai közé a Daily Express és a Daily Star a hétvégén, de akadhat egy váratlanul gyors távozó is, mégpedig a Bayern Münchenhez.


A brit lap szerint Louis van Gaal a hosszú távú tervei elérése érdekében tovább készül erősíteni az angol szinten amúgy is legdrágábbnak számító keretet. Nem kevesebb mint 85 millió fontot szánna a PSG-ből Edinson Cavanira, aki nem teljesen váltotta be a reményeket, és a világbajnok Thomas Müller is jöhet a Bayern Münchenből.

Előbbi akár 50 millió fontba is belekerülhet az értesülés szerint, ami túlzásnak tűnik a csatár elmúlt másfél évét elnézve, míg a német válogatott klasszis nagyjából 35 milliót kóstálhat. Persze ha ráveszik valahogy arra, hogy elhagyja azt az egyesületet, amelyet időtlen idők óta szolgál, és ahova szerződése egészen 2019-ig nyaráig köti.

A lap vasárnapi kiadása, a Sunday Express már arról ír, hogy a bajoroktól egy reálisabb kiszemelt, Xherdan Shaqiri jöhet, míg a Daily Star úgy tudja, az Atéltico Madridban remeklő Joao Miranda nagyjából 20 millió fontért teheti át székhelyét az Old Traffordra. Elnézve a súlyos védelmi gondokat, szükség is lenne a brazil válogatottra.

A sok pletykált érkező mellett természetesen távozók is lehetnek, így a Bayern Münchennel kötendő üzletek egyikébe beleépítenék a nyáron aranyáron vásárolt, de nem igazán tündöklő középpályást, Ander Herrerát.

Van egy tipped? Fogadj ITT!

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu