Nagy a baj: Rossi fél évet kihagy

Szerző: SHLétrehozva: 2011. október 27. 19:30
Giuseppe Rossi Madridban elszenvedett térdsérülése annyira súlyos, hogy akár hat hónapig is partvonalon túlra szorulhat. Csütörtök este megműtik, de sok jóval nem kecsegtetnek. A Villarrealnál és az olasz válogatottnál is összeülhet a válságtanács.


A Villarreal szerda este laza hármast kapott idegenben a Real Madridtól, de ami ennél is fájdalmasabb a vendégeknek: Giuseppe Rossit kényszerű okokból le kellett cserélni a 60. percben.

A csütörtöki orvosi vizsgálatok igazolták, egyhamar nem tér vissza a pályára, mivel a külső szalagja elszakadt a jobb térdében, és csütörtök este sebészkés alá kell feküdnie a valenciai Octubre kórházban.

A jóslatok szerint nagyjából fél évet kell kihagynia a nyáron a Barcelona által is megkörnyékezett játékmesternek, de a legoptimistább szakvélemények is négy hónapról szólnak.

A Bajnokok Ligája csoportkörében is szereplő Villarrealnak a legrosszabbkor jött a kreatív igazgató kiválása, hiszen kilenc forduló alatt mindössze hét pontot gyűjtött a spanyol bajnokságban.

A Sárga Tengeralattjáró másik legveszélyesebb emberét, Nilmart ráadásul már korábban elvesztette, ő négy hét múlva jelentkezhet ismét játékra.

Az olasz válogatottnak is mélyütés Rossi sérülése: a játékosnak bérelt helye lenne az olaszok Európa-bajnoki keretében, így viszont elképzelhető, hogy Cesare Prandelli szövetségi kapitány ki sem viszi a lengyel-ukrán seregszemlére. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu