Nagy a baj Dzsudzsákéknál

Szerző: SHLétrehozva: 2012. augusztus 7. 09:45
Lemondott a Dinamo Moszkva vezetőedzője azt követően, hogy a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató együttes három vereséggel kezdte a Premjer-ligát. Egyelőre segítője vette át a szakmai munka irányítását, de ennél mélyrehatóbb változásokra lesz szükség.


 

A komoly terveket szövögető Dinamo Moszkva roppant gyengén rajtolt a szezonban, nemhogy pontot, de még csak gólt sem szerzett három forduló alatt, ellenben hetet kapott.

A legutóbbi, vasárnapi vereség különösen fájó, hiszen a városi rivális Szpartak ütötte ki ellentmondást nem tűrően, 4-0-ra.

Szergej Szilkin vezetőedző magára vállalta a felelősséget: „Beszéltem a klub vezetőivel, és arra jutottunk, jobb lesz mindenkinek, ha távozom” – fogalmazott újságíróknak.

„A Szpartak elleni meccs megmutatta, új irányt kell venni. Saját elhatározásból döntöttem így, és bár a Dinamo keresne nekem valami más munkát klubon belül, még nem határoztam a hogyan továbbról.”

Oroszorország legpatinásabb együttesének kispadjára átmeneti jelleggel a segédedző, Dimitrij Hohlov ül le, a hosszabb távú stratégiát még nem dolgozták ki.

Dzsudzsák Balázs nem járt feltétlenül rosszul Szilkin távozásával, hiszen a magyar szélső be sem állt a kispadról a Szpartak elleni találkozón.

A szakember döntéséhez a kulcsjátékosokkal való rossz viszony is hozzájárult az orosz sajtó szerint, Andrij Voronyin például kölcsönben a Fortuna Düsseldorfhoz került.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu