Műteni kell a Swansea holland kapusát

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 12. 14:57
Michel Vorm, a Premier League-ben tizedik helyen álló Swansea City holland kapusa elárulta, hogy állandóan visszatérő térdproblémái miatt sebészeti beavatkozásra lesz szüksége, de csak januárban fekszik kés alá, addig még fájdalommal is vállalja a játékot.


 

Michel Vorm, a Swansea City kapusa kés alá fekszik, meg kell operálni a térdét, amely nem gyógyul, és ez állandóan visszatérő fájdalommal jár. A játékos viszont azt is hozzátette, hogy mivel a december keménynek ígérkezik csapata számára (20 nap alatt 6 meccs!), ezért csak januárban vállalja el az operációt.

"Egy ideje már gondok vannak a bal térdemmel, amit meg kell oldanom - mondta a 30 éves, 14-szeres holland válogatott hálóőr. - Az utóbbi hetekben párszor megint megduzzadt. Próbáltuk kezelni, játszottam is így pár meccsen, de mérkőzésről mérkőzésre egyre rosszabb lett."

"Hétfőn újra megvizsgálták az orvosok, és a korábban észrevett szakadás a térdemben nagyobb lett. Akkor már tudtuk, hogy ezzel valamit csinálni kell. Ezt a hónapot valahogy megoldjuk, de januárban, azaz körülbelül négy hét múlva meg kell operálni."

"Nemcsak a Sawnsea miatt, hanem a jövő nyári világbajnokság miatt is. 5-6 meccsünk van addig, remélem, a térdem megnyugszik, és tudok játszani vele."

Címkék: michel_vorm
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu