Moyes: Minek nekünk Özil?

Létrehozva: 2013. november 9. 15:41
Cáfolta azokat az értesüléseket David Moyes, miszerint a Manchester United is harcban állt Mesut Özilért, aki végül a nyáron az Arsenalt választotta és vele az Ágyúsok éllovasként érkeznek vasárnap az Old Traffordra.


„Nem jártunk közel Özil szerződtetéséhez – árulta el Moyes, akinek számtalan baklövése volt az átigazolási piacon, elég Cesc Fabregasra, Thiago Alcantarára, Sami Khedirára, Ander Herrerára vagy Fábio Coentraóra gondolni.

„Akkoriban arra a posztra nem volt szükségünk emberre, Kagava Sindzsi és Wayne Rooney is betölthet hasonló feladatot. Azt nem mondom, hogy nem érdekelt minket, felmerült a neve, de semmi több. Más posztokra próbáltunk erősíteni" – tette hozzá a végül egyetlen szerzeménnyel, Marouane Fellainivel zárt együttes menedzsere.

A vasárnapi, csúcsformában játszó Arsenal elleni rangadóval kapcsolatban elmondta: „A bajnokhoz érkeznek, de jó formában és kiváló hangulatban. Viszont nekünk sem kell aggódni, jól felkészültünk a rangadóra, teljesítményünk javul, jó jeleket látok a csapaton és képesek leszünk remélhetőleg egy jó mérkőzést játszani."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu