Mourinhót és CR-t méltatta Dani Alves!

Szerző: SHLétrehozva: 2012. szeptember 27. 17:03
Világ, láss csodát: Dani Alves, a Barcelona jobb-bekkje José Mourinhót és Cristiano Ronaldót dicsérte a portugál Radio Renacencának. Az interjú apropója a közelgő Benfica-Barca BL-meccs volt, amely a Sevilla és a Real elleni ligapárharcok közé ékelődik be (a most következő lesz a szezon egyik legnehezebb szakasza a Barca számára).


Az őszinteségéről híres-hírhedt Alves ezúttal alaposan meglepte az újságírókat azzal, hogy semmi rosszat nem mondott a Realra, sőt, dicsérte a csapat edzőjét, és meghatározó játékosát.

"Mourinho? Nem sok hiányzott ahhoz, hogy együtt dolgozhassunk a Chelsea-nél. Remek edző, a dicsőséglistája önmagáért beszél." Már többször is nyilatkozatháború robbant ki Alves és Mourinho között, de a brazil ezt "egészséges rivalizálásnak" tekinti, és "soha nem kívánna semmi rosszat Mourinhónak."

"CR7? Tökéletes játékos, ha választhatnék, inkább szeretném a csapatomban tudni. Ha ellene játszom, a legjobb teljesítményemre van szükség" - mondta Alves, aki azt is hozzátette, Ronaldón kívül Nani és Moutinho a kedvence a portugál válogatottból.

További hír a Barca háza tájáról, hogy Valdés, Piqué, Messi és Villa után Pedro is apai örömök elé néz!

Címkék: Daniel Alves
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu