Mourinho: Nem veszünk új csatárt

Létrehozva: 2013. november 29. 15:12
José Mourinho magához méltó válaszokat adott pénteki sajtótájékoztatóján a csatárait érintő kérdésekben, így szóba került a Chelsea-vel szóba hozott Jackson Martínez és az Evertonnak kölcsön adott Romelu Lukaku.


Az elmúlt napokban Radamel Falcaóval, de még inkább a Porto legnagyobb sztárjával, Jackson Martínezzel volt tele a sajtó, mindkettejüknek a Stamford Bridge-et jósolják következő állomásként. Persze adja magát a váltás, hiszen Fernando Torres és Samuel Eto'o is sérüléssel bajlódik, Demba Ba pedig igazi epizodista lett egy év alatt.

„A Porto csatára? – tért ki a kolumbiai Martínezre, majd egyértelművé tette a klub szándékait. – Amit néhány napja olvastam a lapokban, miszerint itt járt Londonban és velem találkozott valótlanság. Az igazság az, hogy nem veszünk új csatárt januárban, a szezon végéig Fernandóval, Samuellel és Demba Bával fogunk harcolni."

Sok szakértő a sérülések miatt súlyos hibaként ítéli meg Romelu Lukaku elengedését az Evertonhoz, aki eddig alig 8 bajnokin 7 gólt termelt, több mint kétszer annyit, mint a három emlegetett csatá együttesen (ők 3-at).

„Romelu szeret beszélni, az egyetlen dolog, amit nem hangoztat  sajtóban, hogy miért is ment el az Evertonhoz kölcsönben. Az utolsó dolog, amit mondani neki így hangzott: Miért nem emlegeted soha, azt, hogy miért nem velünk dolgozol együtt. Ez olyasvalami, amelyen ideje lenne neki elgondolkodni." – osztotta ki a belga tehetséget.

Mourinho egyúttal megerősítette, hogy Eto'o és Luiz nélkül fogadják a veszélyes Southamptont vasárnap.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu