Mourinho leszólta Torrest!

Szerző: SHLétrehozva: 2014. április 3. 17:02
José Mourinho tudja, hogy ilyen kiélezett párharcban, mint a PSG elleni BL-negyeddöntő duplán számít a helyzetkihasználás, egy-egy védelmi megingás pedig akár végzetes is lehet. Nem az elképzelései szerint alakult az első meccs (két góllal veszített a CFC Párizsban), nem is maradt el tőle a szókimondó kritika, amelyet elsősorban Fernando Torresnek, illetve a védőknek (Terry, Luiz, Azpilicueta) címezhetett. Arra utalt, nem tartja "épkézláb" támadónak jelenleg a világ- és Európa-bajnokot.


"Hátul sorra követtük el az egyéni hibákat, és ennek meg is fizettük az árát. Lőttünk egy öngólt, a harmadik találatnál meg egyenesen vicc, amit műveltünk" - kezdte értékelését a kétszeres BL-győztes portugál mester.

"Ha ziccereink nem is voltak, de gólszerzési lehetőségeink igen, viszont egyet sem tudtunk beváltani. Nem vagyok megelégedve a csatáraim formájával, ezért kell kísérleteznem. André esetében legalább tudom, hogy olyan játékos, akinél jó helyen van a labda, mindig megjátszható, ugyanakkor az előrejátékban nem csak erre van szüksége egy csapatnak. Kellene egy csatár is, aki jó ütemben érkezik meg a védelem mögé. Egy vérbeli befejezőcsatárról beszélek" - panaszkodott a Special One, aki egy támadó középpályást küldött be éknek a meccsen, és csak csereként állította be Torrest később (Eto'ót nem nevezhette a keretbe sérülés miatt).

"Hogyan állunk hozzá a visszavágóhoz? 3-1-re kikaptunk, hát hogyan állnánk hozzá?! Védekezzünk? Az isztambuli 1-1 után jogos lett volna a kérdés, de most nincs más választásunk, meg kell nyernünk a meccset, méghozzá 2-0-ra, 3-1-re vagy 4-1-re" - zárta mondandóját Mourinho, aki kifejezetten dühös ember benyomását keltette a sajtótájékoztatón.

EMLÉKEZTETŐ
PARIS SAINT-GERMAIN-CHELSEA 3-1 (1-1)

Párizs, Parc des Princes, vezette: Milorad Mazics (szerb).

PSG: Sirigu - Jallet, Alex, Silva, Maxwell - Verratti (Cabaye 76.), Motta, Matuidi - Cavani, Ibrahimovic, (Lucas 68.), Lavezzi (Pastore 85.). Vezetőedző: Laurent Blanc. 

Chelsea: Cech - Ivanovics, Cahill, Terry, Azpilicueta - Ramires, Luiz - Willian, Oscar, Hazard - Schürrle (Torres 59.). Vezetőedző: José Mourinho.

Gólszerző: Lavezzi (3.), Luiz (61. - öngól), Pastore (93.), ill. Hazard (27.)
Sárga lap: Alex (18.), Motta (82.), Cavani (86.), ill. Ramires (11.), Willian (29.), Luiz (86.)

A GÓLOK:

Címkék: jose_mourinho
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu