Mourinho kidobta Hazard-t, mert késett

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 7. 10:43
Eden Hazard, a Chelsea fiatal belga támadó középpályása nem játszott a Schalke elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccsen, de még a kispadon sem ült. Pedig nem sérült, José Mourinho menedzser bevallotta, hogy fegyelmezési okokból hagyta ki a csapatból a játékost.


 

Mivel Eden Hazard eddig stabil pontja volt a Chelsea-nek, így meglepetésként hatott, hogy a szerdai, Schalke elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccsen nemcsak a kezdőből maradt ki, de José Mourinho még a kispadra sem jelölte. Pedig a 22 éves játékos nem sérült.

A londoni csapat 3-0-ra nyert a Stamford Bridge-en Samuel Eto'o és Demba Ba góljaival, és Hazard hiányát nem szenvedte meg az együttes. A portugál tréner elárulta, hogy miért mellőzte a belga támadó középpályást.

"Nem akarok hazudni, nem sérült, egyszerűen csak nem jött időben edzésre hétfőn. Ennyi a történet, amiből látszik, hogy még gyerek. A gyerekek követnek el hibákat, az apáknak pedig okosnak kell maradnia, hogy hogyan oktatják és nevelik őket."

"A Schalke ellen pályára akart lépni, de úgy döntöttem, nem játszik. Emiatt szomorú volt. Most nélküle győztünk, de szombaton visszarakom a csapatba. Itt a vége ennek a sztorinak." A Chelsea szombaton 16:00-kor a West Bromwich Albion csapatát fogadja otthon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Bosszút állt az Arsenal, Chelsea-tripla
Féltették az Arsenalt a dortmundi túrától, de több mint 60 percet kibekkelve Aaron Ramsey találatával mindent a feje tetejére állított a Bajnokok Ligája F-csoportjának 4. fordulójában. Mivel a Napoli nagy csatában legyőzte a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu