Mourinho ismét ünnepel az Anfielden?

Szerző: SHLétrehozva: 2014. november 7. 21:28
A Chelsea és az Arsenal is húzós hétvége elé néz a Premier League-ben, bár előbbi még az Anfielden is esélyesnek számít, ha figyelembe vesszük a Kékek formáját, és emlékezünk tavaszi, 2-0-s liverpooli diadalukra. A Dortmund megint "belehúzott" erre a fordulóra, Franciaországban csúcsrangadót rendeznek, Bécsben a 311. derbire kerül sor.


JÁTÉKOS JENŐ
Liverpool-Chelsea 2 Már-már túl sok minden szól a Chelsea-mellett. A Liverpoolnak bátor játékot kell felvállalnia, és ezt kihasználhatja a Mourinho-csapat.
Dortmund-Mönchengladbach 2 A Dortmund túlságosan is szeszélyes ahhoz, hogy nyerni tudjon egy 18 meccs óta veretlen együttes ellen.
Fiorentina-Napoli X Két, igen hasonló erősségű és stílusú csapat, a Fio van otthon, a Napoli van formában. Gomez a padon kezd a liláknál.
Swansea-Arsenal 1 Ez a védelem nem lesz elég Sigurdsson, Montero, és Bony ellen.
Real Sociedad-Atl. Madrid 2 A baszkok éppen edzőt keresnek. Atlético-pipa.
Paris SG-Marseille X Nagy egyéniségek versus nagy csapat.
Rapid Wien-Austria Wien X A 311. bécsi derbi. Nincs minőségi különbség a két csapat között, és semleges pályán, a Praterben mérkőznek.
RÓKAKOMA (NAPI TUTI)
Liverpool-Chelsea 2 A Poolnak a Real elleni izzasztó vereség után jön a bajnokság, ahol szintén döcög a szekér, és a legjobb csapat érkezik...
Dortmund-Mönchengladbach X A Dortmund képtelen a bajnokságban alkotni, pedig már a sérültek is felépültek. Veretlen csapatot nem vernek meg.
Fiorentina-Napoli 2 A Napoli felfelé ível, a Roma leverése után az El-ben is bosszút állt, és elég lehet a támadásban kínlódó Fiorentina ellen.
Swansea-Arsenal X A Swansea a nagyobb csapatokat is megfogta már, megvan a minősége, hogy a botrányosan védekező Arsenalt is megfogja.
Real Sociedad-Atl. Madrid 2 Nem is jöhetne jobbkor a fonalat elkapó címvédőnek az edzőjét kereső, szétesett baszk óriás...
Paris SG-Marseille 1 A Marseille-t nagyon összerakták, de a PSG más ligában játszik, egy villanás eldöntheti a feszült rangadót.
Rapid Wien-Austria Wien X Az Austria a BL-ből lesüllyedt az osztrák középmezőnybe, a Rapidnál egy kicsit még így is jobb, de ez most kevés lesz.

Van egy tipped? Fogadj ITT!

Címkék: jose_mourinho
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu