Mourinho: Elismerésem, Atlético!

Szerző: SHLétrehozva: 2014. május 1. 02:08
VIDEÓKKAL! A félelmetes hazai mérleggel rendelkező José Mourinho a Stamford Bridge-en bukott el csapatával az év talán legfontosabb meccsén, az Atlético elleni BL-elődöntőben. A portugál edző mégsem jött ki a sodrából, sőt, a lefújás után a Canal Plus csatárna mikrofonja előtt elismerte, az a két csapat játszhatja a döntőt, amely leginkább megérdemli.


"A Real jobban teljesített, mint a Bayern, és az Atlético jobban teljesített, mint mi. Örülhetnek, megérdemlik ezt a döntőt, amelyen a jobbik csapat győz majd. Tisztelnünk kell a legyőzőnket" - nyilatkozta Mourinho.

A meccsen a Chelsea jutott vezetéshez a félidő vége felé közeledve, de tudott újítani az Atleti, és még a szünet előtt bevette a Kékek kapuját. A meccs sorsdöntő szakasza ezután következett.

"A tizenegyesig nem nőttek fölénk. A büntető perce kritikus percnek bizonyult a mérkőzés szempontjából, Courtois hihetetlenül nagyot hárított Terry fejesénél, aztán Diego Costa ügyen kiharcolta a tizenegyest. Onnan már nem lehetett visszajönni egy ennyire motivált csapat ellen" - értékelt a portugál szakember.

A spanyolok végül 3-1-re diadalmaskodtak Londonban, és ismét igazolták, nem feltétlenül kell egy világsztárokkal teletűzdelt csapat egy európai csúcstámadáshoz. Olyan harcosok viszont igen, mint például Juanfran, Mario, Adrián, Sosa, Raúl García vagy Cristián Rodríguez. És persze három klasszis: Courtois, Koke, Diego Costa.

"Az Atlético igazi csapat, mindenki tudja a feladatát, jól védekezik, veszélyesen megy át támadásokba, minden elismerésem" - hangzott a Különleges néven is ismert edző dicsérete.

EMLÉKEZTETŐ - BL-elődöntő-visszavágó:
Chelsea-Atlético, 1-3 (1-1)
London, Stamford Bridge, vezette: Nicola Rizzoli (olasz).

CHELSEA: Schwarzer - Azpilicueta, Ivanovics, Terry, Cahill, Cole (Eto'o, 54.) - Willian (Schürrle, 77.), Ramires, Luiz, Hazard - Torres (Demba Ba, 68.). Menedzser: José Mourinho.
Cserepad: Hilário, Kalas, Van Ginkel, Oscar, Schürrle, Ba, Eto’o.

Atlético:
Courtois - Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luís - Mario Suárez, Tiago, Koke - Adrián (Raúl García, 67.), Diego Costa (Sosa, 76.), Arda (C. Rodríguez, 84.). Vezetőedző: Diego Simeone.
Cserepad: Aranzubia, Alderweireld, Diego, Sosa, Cristian Rodríguez, Raul García, Villa.

G.: Torres (36.), ill. Adrián (44.), Diego Costa (61. - 11-esből), Arda (72.)

Sárga lap: Cahill (30.), ill. Diego Costa (60.), Adrián (65.)

Tj.: az Atlético 3-1-gyel.

A döntőben: Real-Atlético.

A MECCS ÖSSZEFOGLALÓJA (A KÉT AKCIÓGÓLT KÍSÉRTETIESEN HASONLÓ TIAGO-JUANFRAN KOMBINÁCIÓ ELŐZTE MEG):


Chelsea 1-3 Atletico Madrid (All Goals) 30-04-2014 by 1Federico

EDDIG TARTOTT ELVÉGEZNI A BÜNTETŐT DIEGO COSTÁNAK!

Címkék: jose_mourinho
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu