Mourinho: Cole helye is veszélyben

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 11. 16:13
Úgy látszik, José Mourinho, a Chelsea menedzsere valamiért minden sztárját helyre akarja rakni, legalábbis megmutatni nekik, hogy ki az úr a a háznál. Először John Terrynek kellett megküzdenie a helyéért, majd David Luiznak, jött Juan Mata, a legújabb pedig Ashley Cole. Csupa válogatott futballista.


 


Ashley Cole utoljára a Newcastle United elleni idegenbeli 2-0-s zakó (november 2.) alkalmával játszott a Chelsea csapatában. José Mourinho azóta pihenteti, és az eredetileg jobbhátvéd César Azpilicuetát játszatja a védelem bal oldalán.

A 32 éves játékos bordasérülés miatt amúgy is kihagyta az angol válogatott utolsó világbajnoki selejtező mérkőzését Lengyelország ellen, és a mellékelt ábra alapján egyelőre sem a klubjában, sem a nemzeti csapatban nincs biztos a helye.

"Én is hibázhatok, lehetek igazságtalan, sőt, biztos az is vagyok, de mindig alaposan átgondolom a döntéseimet - mondta Mourinho. - Most pedig úgy döntöttem, hogy Azpilicuetát játszatom a Schalke ellen, és fantasztikus is volt, majd szombaton megint nagyon jól elvégezte a feladatát."

"Ashley profi a legjobbak közül, egy igazi harcos, de neki is keményen meg kell harcolnia a helyéért a csapatban. Természetesen nem ez Azpilicueta legjobb posztja a pályán, de ez nem is az a szituáció, amikor Ashley-nek komolyan aggódnia kellene amiatt, hogy nagy bajba került."

"Dolgoznia és harcolnia kell a pozíciójáért, amely rá vár, ez nem kétséges." Ashley Cole 2006 óta játszik a Chelsea csapatában, ahol eddig 323 meccsen lépett pályára.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Kulcsember dőlt ki az angoloknál
Érzékeny veszteség érte az angol labdarúgó-válogatottat, amely kénytelen lesz a Montenegró és Lengyelország elleni nehéznek ígérkező két világbajnoki selejtezőt Ashley Cole nélkül lejátszani....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu