Mourinho beszélt az 5-3-as zakó okairól

Szerző: SHLétrehozva: 2015. január 2. 15:36
José Mourinho korrekt módon gratulált Maurício Pochettinónak a Chelsea 5-3-as legyőzéséhez a lefújás pillanataiban, de a meccs utáni nyilatkozatában már kifejtette, fájdalmas úgy veszíteni, ahogy csapata a Tottenham Hotspur otthonában veszített újév napján, a 20. fordulóban.


"Ezen a játéknapon és az előzőn is rengeteg lehetőséget adtunk az ellenfeleknek ajándékba karácsonyra, olyan egyéni hibákat vétettünk hátul, amelyek amatőr szinten is megengedhetetlenek. Chadli és Kane semlegesítése gondot okozott, persze a Tottenhamnek sem volt könnyű tartani egy csodásan játszó Hazard-t és egy kiváló Costát. Nyilvánvaló azonban, hogy alakulhatott volna máshogy is, például úgy, hogy 0-2-re vezetünk, és vége a meccsnek."

"A bíráskodást inkább nem jellemezném, mert ott akarok lenni a következő összecsapáson, nem akarom, hogy eltiltsanak. Csak annyit mondok, vesztesek voltunk ezen az estén. Ha már viszont veszítek, inkább veszítsek úgy, ahogy Newcastle-ban, ahol a bíró hibátlanul teljesített, és csak azért maradtunk alul, mert a rivális szerencsésebb volt nálunk. "

Mourinho - akivel pályafutása során mindössze másodszor fordult elő, hogy öt gólt kapott soros csapata a 2010 novemberi Barca-Real (5-0) után - valószínűleg arra célozhatott, hogy Jan Vertonghen büntetlenül kezezett a találkozón saját 16-osán belül, amikor a Kékek 1-0-ra vezettek.

Címkék: jose_mourinho
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu