Mourinho: a FIFA-gála egy csalás

Szerző: SHLétrehozva: 2013. március 20. 16:37
José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője visszautasította azokat a pletykákat, miszerint ő bármiben is megegyezett volna klubjával a szezon utáni időszakra vonatkozólag. Egyben azt is elárulta, miért nem vett részt az idei FIFA-gálán sem.


 

Az utóbbi hetekben a sajtó leginkább azt írta José Mourinhóval kapcsolatban, hogy megromlott a kapcsolata Florentino Pérezzel, a Real Madrid elnökével, és nagy valószínűséggel szezon végén feláll a kispadról, és visszatér Angliába.

"Nem egyeztem meg a Real Madriddal abban, hogy elmegyek - mondta a portugál tréner az RTP-nek. - Semmit sem írtam alá, ez az egész nonszensz. A kritikák nem érdekelnek, nem zavarnak. Nem őrülök meg tőlük, és nem leszek depressziós sem. Semmi nem motivál jobban, mint a saját belső ambícióim."

"Hogy mi lesz velem a jövőben? Az biztos, hogy nem fogok Spanyolországon, Anglián, Olaszországon és Franciaországon kívül edzősködni" - zárta rövidre a tréner.

Azt azonban gyorsan elmondta, miért nem vett részt már másodszorra a FIFA-gálán, és miért nem tisztelte meg a "Világ legjobb edzője"-szavazást jelenlétével, mikor ő is jelölt volt.

"Egyáltalán nem sajnálom, hogy nem mentem el a gálára. Több telefont is kaptam, hogy rám szavaztak, majd amikor megjelent a szavazási lista, más neve állt az övék mellett. Na, hát ezért nem járok ilyen helyekre."

"Szabálytalansággal vádolom a FIFA-t a világ legjobb menedzsere szavazással kapcsolatban. Hiányzott az átláthatóság. A FIFA ráadásul tudomásul vette ezeket a szabálytalanságokat, pontosan tudott róluk, de nem tett ellenük semmit."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu