„Mou visszahozta a győztes mentalitást”

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 21. 13:39
Ryan Bertrand úgy véli, a nyáron visszatért José Mourinhónak már a puszta jelenléte hatalmas lökést ad a Chelsea-nek. A győztes mentalitást hozta vissza magával a Special One.


 

José Mourinho a kezdeti nehézségek dacára a második helyre vezette a Chelsea-t szombaton a Cardiff elleni bajnokin, jóllehet a hevesen gesztikuláló trénert a lelátóra küldte a játékvezető.

Ryan Bertrand, aki Ashley Cole sérülése miatt játszhatott a walesi együttes ellen, amondó, épp ez a szenvedély hiányzott a csapatból az elmúlt években.

„A menedzser hatalmas energiákat ad át nekünk az oldalvonal mellől. Nem érdemelte meg a kiállítást, egyszerűen csak szenvedélyes volt” – vette védelmébe Mout a balbekk.

„Hihetetlenül képes lelkesíteni a csapatot. A hazai pályának valóságos erődítménynek kell lennie, mindent meg kell tenned a győzelemért. Mourinhóval ez a szellem visszatért. Ez olyasvalami volt, ami hiányzott a Chelsea-ből, mióta elment.”

„Az első időszakában sem gondolt senki a vereségre. Mi a Chelsea voltunk, és győzni akartunk. Nem számított, milyen szépen, milyen rondán, az egyetlen lényeges dolog az volt, hogy nyerjünk. Ez a szellemiség tért vissza a Stamford Bridge-re.”

A Chelsea-vel legközelebb Szalai Ádám együttese, a Schalke néz farkasszemet a Bajnokok Ligájában kedden.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu