Mou örül, hogy beinthetett az Arsenalnak

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 4. 16:03
José Mourinho elárulta, ha Mesut Özil mellett Demba Ba is az Arsenalnál kötött volna ki, akkor az Ágyúsok bajnokesélyesek lettek volna. A Chelsea menedzsere ezt akarta elkerülni.


 

Demba Ba kis híján az Arsenalhoz igazolt hétfőn, egy ember azonban megakadályozta, hogy létrejöjjön az üzlet. José Mourinhónak hívják.

„Nem fogadtam el az Arsenal ajánlatát Demba Báért, mert vele és Özillel kiegészülve bajnokesélyes csapat lett volna” – magyarázta a portugál, majd valóságos ódát zengett Özilről.

„Özil egyedülálló, nincs párja, még gyengébb kiadásban sem. Ő a világ legjobb 10-ese. Megkönnyítette nekem a dolgokat, akárcsak a csapattársainak, akik rengeteget profitáltak a meglátásaiból és a döntéseiből.”

„Mindenki imádja őt, fel lehet benne ismerni egy kicsit Figóból és Zidane-ból” – fogalmazott újságíróknak a Kékek szakvezetője.

Az Arsenal tehát világklasszis játékossal erősödött, a csatárposzton azonban ráfért volna az igazolás. Így most Olivier Giroud-val, Nicklas Bendtnerrel és Yaya Sanogóval kell beérniük, legalább télig.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu