Mou: Nem volt 11-es, de védem Ronaldót

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 11. 11:43
A portugál edzőzseni ritkán beszél arról, hogy a Real Madrid segítséget kapott volna a játékvezetőtől, de most megtette. Jose Mourinho elismerte, szombaton nem kellett volna büntetőt ítélni az 59. percben, amikor Cristiano Ronaldo esett el, valószínűleg testi kontaktus nélkül. A portugál tréner azonban rögvest hozzátette, a 2008-as aranylabdás nem tartozik a színészek közé...


 

Clos Gomez 11-es állásnál mutatott a büntetőpontra, ezzel komolyan "beleszólt" a Real Madrid-Getafe összecsapás menetébe. Ronaldo köszönte szépen az ítéletet és magabiztosan lőtt a hálóba.

„Ez nem volt 11-es. De Cristiano Ronaldo nem tartozik azon játékosok közé, akik előszeretettel dobálják magukat, műeséssel tévesztik meg a bírót” – mondta Mourinho.

A Real-edző ugyan név szerint nem kritizált senkit, de nem lenne meglepő, ha Lionel Messire is utalt volna. Az argentin fenomén szombaton próbált 11-est kicsikarni a Real Sociedad-FC Barcelona (2-2) találkozó hajrájában, de „produkciója” sárga lapot ért…

Mourinho CR7 megvédése után inkább a Getafe elleni összecsapás tanulságairól értekezett.

„Nagyszerűen játszott az ellenfelünk, mi viszont nem. A 11-es után azért feljavultunk, úgy érzem, megérdemelten győztünk.”

A Real Madrid két mérkőzés után hat ponttal áll, máris lépéselőnybe került a Barcával (4 pont) szemben.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu