Montolivo a németeknek drukkol?

Létrehozva: 2012. június 28. 17:24
Riccardo Montolivo bevallotta, német származása miatt a Nationalelfnek is szurkol az Európa-bajnokságon, de csütörtök este az olasz válogatott sikeréért futballozik. A jobb csukáján ráadásul a német zászló díszeleg…


 

Montolivo Olaszországban született, olasz apától, de édesanyja hamburgi származása miatt nagyon is szimpatizál a németekkel.

„Különleges meccs lesz, hiszen részben német vagyok. Tizenöt éves koromig minden nyarat Németországban töltöttem a nagyszüleimnél, és rengeteg barátom van ott. Ettől függetlenül olasznak érzem magam” – mondta a leendő Milan-játékos, aki folyékonyan beszél németül.

A középpályás olyannyira kedveli a germánokat, hogy jobb stoplisára német zászlót varratott, de a csukát aligha viselheti az elődöntőben.

A negyeddöntő ráadásul kis híján rajta úszott el, elvégre büntetőt hibázott Anglia ellen. Ennek dacára újra odaállna, ha Prandelli mester kijelöli.

„Ha úgy adódik, újra jelentkezem, hogy rúgjak. Tizenegyest csak az hibázhat, aki elvállalja. Amikor rontottam, nyugodt és magabiztos voltam – biztosra vettem, hogy nem rajtam megy el a továbbjutás.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu