Moniznak elege van a Fradi-Újpestből

Szerző: SHLétrehozva: 2013. március 7. 11:23
A Ferencváros 4-2-es pápai veresége ellenére - idegenben szerzett több góllal - bejutott a Ligakupa elődöntőjébe, de a fővárosiak mestere, Ricardo Moniz feldúltan nyilatkozott a lefújást követően.


 

„Egész héten mindenki az Újpest elleni meccsről beszélt, és ez borzasztóan zavart engem" - idézi a holland mestert a Ferencváros hivatalos honlapja.

„Minden meccs egy döntő. Most a Pápa elleni találkozó volt az, nem az Újpest elleni… Sajnos néhány játékos nem tudta megütni a szükséges szintet, nemcsak játékban, hanem emberileg sem."

A játékosok közül Jova Leventének jutott az a hálátlan szerep, hogy értékelje a mérkőzést.

„Boldog és ideges is vagyok egyben, mert saját hibánkból parázs hangulatúvá tettük ezt a mérkőzést. Kicsit elvitte a figyelmünket az Újpest-meccs, de az edzőnk felhívta a figyelmünket, hogy minden találkozó egy döntő, így ezt a mérkőzést is be kellett volna húznunk."

„Ugyan sikerült pár bravúros védést bemutatnom, de egyelőre jobban idegesít a kapott négy gól, mint a nagy védések. Csapatszinten ki kell elemeznünk a kapott gólokat, hogy a jövőben ezek a hibák ne fordulhassanak elő."

Az FTC vasárnap 16:30 órától, telt ház előtt fogadja az Újpestet.

 

(Fotó: fradi.hu)

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu