Mit tettél, Crouch???!!!

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 9. 15:13
Peter Crouch megcsalta gyönyörű szép menyasszonyát, méghozzá egy 19 éves algériai örömlánnyal… A nyurga csatár szánja-bánja tettét – vagy legalábbis úgy tesz –, és jobb híján mentegetőzik. Úgy tűnik, sikerrel, és Abbey hajlandó megbocsátani a pálcikaembernek.


 



Az angol futballistáknál divat, mégsem lehet szó és dádá nélkül elmenni mellette: Ashley Cole, John Terry és megannyi sztár után Peter Crouch is megcsalta kedvesét, amiből szintén címlapsztori lett a ködös Albionban.

A Tottenham égimeszelőjének megítélését csak tovább rontja, hogy meseszép modell menyasszonyát egy algériai tinire cserélte fel egy éjszaka erejéig, és a laza erkölcsű hölgy elmondása szerint egy szemernyi bűntudatot sem érzett PC sem az aktus előtt, sem azt követően.

Crouch még múlt hónapban, egy bulizással telt madridi hétvégén lépett félre, és fizetett 1000 eurót az örömlánynak néhány óra hancúrozásért.

A pálcikaember a The Sun minden részletre kiterjedő beszámolója szerint már a taxiban nekiesett 19 éves alkalmi partnerének, majd egy olcsó motelbe vitte, hogy a többit már ne is taglaljuk.

Mikor Abbey tudomására jutott Peter tette, érthető módon kiborult, és a barátok elmondása szerint válogatott sértéseket vágott a fejéhez. Crouch köpni-nyelni tudott, olyannyira azonban állítólag nem izgult, mivel  biztosra vette, hogy a nő visszafogadja.

A válogatott játékos jól kalkulált, mert végül bűnbocsánat nyert, és hosszas beszélgetések után fátylat borítottak az oly közeli múltra.

Korábban már összerúgták a port a nagy nyilvánosság előtt, mikor Abbey kokaint szippantott fel egy klubban, és ezt egy bulvárlap lencsevégre kapta.

Amikor még minden felhőtlen volt  

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu