Miért nem hívják be Carlos Tévezt?

Szerző: MTILétrehozva: 2014. szeptember 23. 12:07
Hiába futballozik jó formában, ismét nem kapott meghívót Carlos Tevez az argentin labdarúgó-válogatottba. Gerardo Martino hétfő este jelölte ki 19 fős keretét a Brazília és Hongkong elleni barátságos mérkőzésekre, s bár pozitívan nyilatkozott a Juventus csatáráról, ennek ellenére ezúttal sem válogatta be csapatába.


A 30 éves Tevez Martino elődjénél, Alejandro Sabellánál vált kegyvesztetté, s 2011 nyara óta nem játszott a válogatottban. Az együttest világbajnoki ezüstéremig vezető Sabella távozásával, illetve Martino kinevezésével úgy tűnt, a támadónak ismét lehet esélye a válogatottbeli szereplésre, ám Martino sem most, sem az első hivatalos meccsére, a szeptember 3-án játszott németek elleni barátságos találkozóra nem hívta meg.

Tevez az előző szezonban 34 mérkőzésen 19 gólt szerzett a Juventusban, a mostani kiírásban pedig az eddigi négy találkozón négyszer volt eredményes. A 19 fős argentin keretbe visszatért Lionel Messi, a Barcelona sztárjátékosa, aki a németek ellen nem játszott. Rajta kívül csupán két csatár - Sergio Agüero és Gonzalo Higuain - kapott meghívót.

Címkék: Carlos Tévez
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu