Messi nyakába varrja társa a vb-kudarcot

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 17. 14:17
Martin Palermo élesen bírálta az első számú argentin ászt, Lionel Messit egy hétfő esti televíziós műsorban. A Boca Juniors veterán támadója a válogatott világbajnoki bukását elsősorban annak tudja be, hogy a nehéz pillanatokban a Barcelona játékmestere nem tudott vezére lenni a csapatnak.



Argentína esélyesként utazott a nyáron Dél-Afrikába, ám az első világszínvonalat képviselő ellenfél, Németország búcsúztatta a negyeddöntőben, méghozzá 4-0-s gólkülönbséggel.

Martin Palermo mindössze tizenhárom percet játszott a vb-n (igaz, egy gólra így is jó volt), ennek ellenére biztosan tudja, mi vezetett a bukásukhoz.

A Boca Juniors támadója amondó, igazi vezér nélkül futballozott a csapat, mivel Lionel Messi nem tudott felnőni a feladathoz, és a csapat élére állni.

A 36 éves támadó szerint a mostani együttes össze sem hasonlítható az 1986-ossal, amely vb-aranyat nyert, hiszen annak volt egy olyan karmestere, mint Diego Maradona – aki ezúttal szövetségi kapitányként segítette (már amikor segítette) az Albicelestét, ám azóta már fel kellett állnia a székéből szerződése lejártával.

Palermo úgy véli, a két sztár mentalitása közötti különbségeket a gyökerekben kell keresni: míg Maradona a nyomornegyedben nőtt fel, addig Messi egyáltalán nem nélkülözött, mi több, elsőrangú körülmények között cseperedett fel.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu