Messi: Dühös vagyok és szomorú!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 17. 18:26
Lionel Messi, a Barcelona szupersztárja először állt a újságírók elé legutóbbi sérülése óta, ami miatt idén már biztosan nem léphet pályára. Helyzetét ugyanakkor elfogadja, mert ennek szerinte előbb-utóbb meg kellett történnie, de attól még dühös és szomorú, hogy így alakultak a dolgok.


 

Lionel Messit, a Barcelona négyszeres aranylabdás világklasszisát a Real Betis elleni, november 10-i spanyol bajnoki meccs 22. percében kellett lecserélni, és bár a mozgásán elsőre semmi sem látszott, a gyors váltás miatt már tudni lehetett, itt valami baj van.

A diagnózis pár nap múlva meg is jött, combizomszakadás a bal lábában, ami egyébként már egyszer ugyanott megsérült szemptemberben az Alméria ellen. A kihagyást 6-8 hétre tippelték az orvosok, a 26 éves játékos pedig 2014 januárjára tervezi a visszatérését.

"Szomorú vagyok, mert nem számítottam arra, hogy megsérülök, ugyanakkor dühös is, mert rögtön egy korábbi sérülés után jött - mondta Messi az Ole újságírójának, majd kissé filozofikusan folytatta. - Megtörtént, mert meg kellett történnie."

Igaz, ami igaz, Messit eddig elkerülték a komolyabb sérülések, a 2008/2009-es szezon óta idényeként legalább ötven meccsen lépett pályára a Barcelona csapatában. 2004 óta játszik a katalánok felnőtt csapatában, azóta 395 meccsen 327 gólt szerzett.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Rohan az idő, tíz éve debütált Messi!
MÉRFÖLDKŐ. Különleges nap a szombati Lionel Messi számára, az argentin futballcsillag pontosan tíz évvel ezelőtt mutatkozott be gránátvörös-kék mezben, egy Porto elleni barátságos mérkőzésen....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Messi úgy tervezi, januárban tér vissza
Lionel Messi, a Barcelona világsztárja a Real Betis ellen megsérült, és már a 22. percben le kellett hozni. Az első diagnózis szerint 6-8 hetet biztosan ki kell hagynia, így idén már nem léphet pályára. Ő maga azt tervezi, hogy...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Messi két hónapra dőlt ki
A vasárnapi Real Betis - Barcelona spanyol bajnoki mérkőzés 22. percében le kellett cserélni Lionel Messit, a katalánok legnagyobb sztárját. Akkor még nem lehetett tudni a sérülés mértékét, mára azonban kiderült, hogy az...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Lionel Messi
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu