Messi Agüeróért lobbizik Barcelonában

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 14. 20:42
Spanyol sajtóértesülések szerint a Barcelona újra érdeklődik Sergio Agüero, a Manchester Cityi támadója iránt, és ez leginkább Lionel Messi háttérmunkájának köszönhető, aki válogatott szinten nagyon szeret együtt játszani argentin csapattársával, és szerinte ezt klubszinten is érdemes lenne folytatni.


 

Lionel Messi a 2005-ös U20-as világbajnokságon és a 2008-as olimpián az argentin válogatottban nagyon szeretett együtt játszani Sergio Agüeróval, a Manchester City támadójával, ezért az utóbbi időben azért lobbizott a Barcelona vezetőségénél, hogy mihamarabb szerezzék meg a játékost.

A katalán klub a nyáron már érdeklődött a 25 éves csatár iránt, de a legutóbbi átigazolási szezonban a brazil Neymarra ment el minden idő, energia, és persze pénz, egészen pontosan 57 millió euró. A spanyol EL 9 Esportiu információi szerint a Manchester City nem zárkózik el az üzlettől, Agüero pedig állítólag megőrül a Barcáért.

A csatár 2011-ben hagyta el az Atlético Madrid együttesét, és majdnem - de csak majdnem! - a Real Madrid játékosa lett. A hírek szerint ezért még most is orrol a nagyobbik fővárosi csapatra, és nem is akar a Santiago Bernabéuba igazolni, bármennyire is csatárt keres a Real.

Ugyanakkor továbbra is feszült a viszony a City általános igazgatója, Fernando Soriano és a Barcelona elnöke, Sandro Rosell között, valamint a katalán csapat edzője, Gerardo Martino is inkább a védelmet szeretné most megerősíteni.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu