Megtizedelődött Real: törés, eltiltás

Létrehozva: 2015. február 5. 18:42
A Real Madrid vért izzadva tartotta otthon a három pontot a kapu előtt sokat hibázó Sevilla ellen, de így is ezer sebből vérzik a La Liga 16. fordulójából pótolt mérkőzést követően.


Kezdődött minden Sergio Ramos meghúzódásával, az AS úgy tudja, hogy a combjával pórul járt klasszis védőre három hét kihagyás vár úgy, hogy eddig is sokat pihent, és társa a kezdőben, Pepe sem áll rendelkezésre.

Komolyabb a gond a nem sokkal később lecserélni kényszerült James Rodríguezzel. Ő lábközépcsonttörést szenvedett, műtét vár rá, két hónapra veszítette el a mérkőzés első gólját szerző kolumbiait csapata. Sok idő.

Ezen felül újabb sérülés legalább nem történt, de a második félidőben Marcelo begyűjtötte ötödik sárga lapját, így a következő fordulóban eltiltás miatt szintén nem állhat bevetésre készen Carlo Ancelotti számára.

Ehhez adódik a hosszú távon pihenő Luka Modric és a bordáján megsérült Pepe pihenője, így már elés súlyos a gond az Atlético Madrid elleni derbi előtt. Legalább Cristiano Ronaldo visszatér, és az együttes előnye is nagy.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu