Mégis Rómában köt ki az aranylabdás?

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 25. 15:57
Hiába vonult vissza május végén a cseh aranylabdás klasszis, Pavel Nedved, újra és újra felmerülnek pletykák, amelyek a középpályást a Lazióhoz kötik. Csütörtökön a rómaiak elnöke, Claudio Lotito úgy nyilatkozott, szívesen látná csapatában a játékost, bár azt elismerte, egyelőre nem keresték meg a Juventus immár csak egykori futballistáját.


Nedved és a Lazio neve még a kilencvenes évek végén forrt össze egymással, amikor hat év alatt 128 mérkőzésen lépett pályára a rómaiak színeiben és 33 találatot szerzett. Innen aztán Torinóba vezetett az útja, ahol több sikeres esztendő után május végén visszavonult – vagy mégsem?

A Lazio nem felejtette az együtt töltött időt és szívesen kihasználná a játékos bizonytalanságát, hiszen ügynöke többször kijelentette, Nedved nehéz döntést hozott, amikor a befejezés mellett döntött és akár folytatná pályafutását.

„Nedved? Mi mindig nyitottak vagyunk olyan emberek felé, akik öregbítették a Lazio hírnevét, még akkor is, ha később elváltak útjaink – hízelgett Lotito, majd így folytatta. Viszont nem vettük fel a kapcsolatot vele, csak az újságokban olvastam erről a lehetőségről.”

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu